Kontakt

Jag har framfört poesi på scenen sedan 2018. Svenska är mitt modersmål men jag skriver och framför även poesi på arabiska. Jag skriver estradpoesi, som är avsedd att läsas på scen, såväl som poesi som är avsedd för tryckt form.

Genom att delta i en tvåspråkig poesiteater och i projektet ”min berättelse” har jag fått möjlighet att träna på scenframträdande i grupp, såväl planerad som improviserad.

Jag har blivit Sörmlandsmästare i Poetry Slam två gånger och deltagit i tre SM. Förutom att tävla individuellt har jag deltagit i lagtävlingen under två SM, båda gångerna kom laget till final.

Workshop i kreativt skrivande är inte bara väldigt roligt, det är även ett bra sätt att få inspiration och upptäcka nya sätt att se och beskriva världen. Jag har deltagit i flera workshops och kurser i skrivande och även varit med och lett två stycken workshops.

Arabiska är min passion. Jag har översatt flera dikter från arabiska till svenska, såväl egna verk som vänners och döda poeters texter. Tillsammans med en god vän som har arabiska som modersmål har jag även översatt texter från svenska till arabiska.

Om du vill att jag ska framföra poesi, ensam eller tillsammans med andra, översätta eller ordna en workshop, välkommen att ringa mig på 072-332 62 52, skicka ett mail till anna@annaenbom.se eller kontakta mig via formuläret nedan. Jag utgår från Författarförbundets rekommenderade arvoden.

Kontakta mig